Senaste inläggen

Städtips
Tips för att städa snabbt och enkelt
by Helen/ on 05 Jan 2024

Tips för att städa snabbt och enkelt

Att hålla sitt hem rent och snyggt är viktigt för både trivsel och hälsa. Ibland kan det dock vara utmanande att hitta tid och energi för att städa ordentligt. Här är några effektiva tips för att städa snabbt och enkelt, så att du kan njuta av ett fräscht och organiserat hem utan att behöva lägga ner timmar på städningen. 8 strategier för att städa snabbt Skapa en städplan: Innan du börjar städa, skapa en enkel städplan.

Husmorsknep
Städa med ättika och bikarbonat, en vinnande kombination
by Helen/ on 28 Jul 2023

Städa med ättika och bikarbonat, en vinnande kombination

Visste du att du kan hålla ditt hem i topptrim bara genom att städa med ättika och bikarbonat? Det är ett knep som allt fler tar till sig. Här berättar vi på Städföretag Västerås mer om hur du kan använda det i din städrutin och varför det är så bra att använda. Allt du behöver för ett rent hem Om du har ättika och bikarbonat hemma har du allt som behövs för att hålla hemmet rent.

Hemstädning I Västerås
Hemstädning i Västerås och närliggande orter
by Helen/ on 09 Sep 2022

Hemstädning i Västerås och närliggande orter

Att få ihop alla bitar i en hektisk vardag kan vara svårt för många av oss. Städföretag Västerås kan inte hjälpa dig med alla bitar i livspusslet, men vad vi kan göra är att erbjuda dig riktigt bra hjälp med hemstädning i Västerås och närliggande orter. Med proffs som tar hand om städningen av hemmet så får du eller ni tid över till att ägna er åt något helt annat.

Flyttstäd
Anlita flyttstäd i Västerås
by Helen/ on 28 Feb 2022

Anlita flyttstäd i Västerås

En stor del av flytten är att göra den efterföljande flyttstädningen. Det är viktigt att den blir korrekt utförd för att undvika anmärkningar. Därför är det en god idé att anlita flyttstäd i Västerås vid dessa tillfällen. Du kan anlita ett städföretag i Västerås som gör hela jobbet åt dig. Då kan du fokusera helt på din nya bostad och kan lämna det gamla bakom dig. Det är väldigt smidigt.

Hemstädning
Hemstädning – Använd RUT-avdraget
by Helen/ on 04 Nov 2021

Hemstädning – Använd RUT-avdraget

Idag är vardagslivet väldigt stressigt för många. Då brukar städning inte vara längst upp på priolistan. Lösningen på detta kan vara hemstädning. Du bestämmer själv vad som ska göras och hur ofta du vill att städfirman ska komma. Det finns flera städföretag i Västerås som är experter på städning i hemmet. Då kommer du hem till en skinande bostad och får tid över till barn eller fritidsintressen. Det kommer göra stor skillnad.

Städning Västerås
Fördelar med professionell städning Västerås
by Helen/ on 04 Sep 2021

Fördelar med professionell städning Västerås

Om du behöver hjälp med städning Västerås finns det flera fördelar med att anlita en professionell firma. Du sparar mycket tid i vardagen och slipper lägga ner energi på att städa. Du kan också undvika bråk hemma eftersom det inte blir några diskussioner om vem som borde ta städningen. Det finns få saker som är så härliga som att komma hem till ett nystädat hem. Det är en lyx alla kan unna sig.

Städfirma
Städfirma – många fördelar med städhjälp
by Helen/ on 15 May 2021

Städfirma – många fördelar med städhjälp

Att anlita en städfirma kommer med många fördelar både för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Du får inte bara tid med annat i vardagen, men det blir även rent på djupet efter varje städning. Vi är ett städföretag som har professionella anställda med den rätta utbildningen och vi använder oss alltid av miljövänliga produkter. För privatpersoner gäller även RUT-avdraget som ger ett skatteavdrag på 50 % av kostnaden, vilket även vi erbjuder våra kunder.