Kostnad städhjälp i Västerås

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig med offert på vad det skulle kosta att använda våra tjänster för att få ditt hem städat.

Kostnad städhjälp


✔ Erfaren och professionell städfirma
✔ Miljövänliga rengöringsmedel
✔ Hemstädning för både företag och privatpersoner

När du anlitar Städföretag Västerås för städuppdrag hos dig så får du en specificerad faktura, vilket är ett krav för att du ska kunna få göra det avdrag du har rätt till. Avdragen för städning RUT kommer redan vara gjorda på din faktura.

Precis som pris för renovering påverkas av ROT-avdrag så påverkas din kostnad för städ av hur stor del av RUT-avdraget du har kvar. Men egentligen behöver du inte bry dig så mycket om de praktiska detaljerna. Så mycket som du får dra av kommer vi redan ha dragit av från totalbeloppet när du ska betala.

För att få en bild av ungefär hur mycket det skulle kosta för dig att anlita oss så använder du kontaktformuläret här. Vi återkommer till dig så fort det går, och ju fler detaljer som finns med i förfrågan desto bättre kommer offerten stämma med slutlig kostnad.

Begär en kostnadsfri offert!
+
=
Kontakta oss idag

Fyll i offerten så noga du kan

Kontakta oss idag

Våra kunders recensioner av oss

Omdömen om Städföretag Västerås

Våra fönster blev gnistrande rena och hela arbetet tog mindre än tre timmar trots att vi har två våningar och ganska många och stora fönster - med dubbla glas dessutom.

Annika Norlin
Fönsterputsning villa

Jag flyttade från Västerås till Örebro och glömde helt bort att flyttstäda. Efter en offert på hemsidan så blev jag kontaktad med en offert snabbt. Dagen efter var lägenheten städad.

Jonas Hermansson
Flyttstäd

Jag och min fru arbetar båda två väldigt mycket. Vi hinner inte alltid hålla det välstädat hemma. Städföretag Västerås löser det åt oss en gång i veckan. Väldigt nöjd!

José Martinez
Veckostädning lägenhet

Proffsiga medarbetare och raka rör

Hos oss finns proffsen

Precis som andra kostnader för beror den slutliga kostnaden på arbetets omfattning och hur mycket tid som man behöver lägga ner i projektet. Därför varierar priset för alla. Du kan dock räkna med att du får en offert med ett riktigt konkurrenskraftigt pris när du kontaktar oss - så gör det redan idag.