Hemstäd Västerås

Kom hem till en nystädad bostad med hemstäd i Västerås

Kom hem till en nystädad bostad med hemstäd i Västerås

Städhjälp i Västerås utförs av våra erfarna och effektiva medarbetare som arbetar med miljövänliga och giftfria produkter. Vi ser till att du kommer hem till grundligt städad bostad där du kan vara trygg i förvissningen att inga kemikalierester finns som kan skada människor eller husdjur.

Vi kan tillgodose dina behov av hemstäd i Västerås med stor flexibilitet. Du väljer hur ofta du vill att vi ska komma och vilka dagar, och sen ser vi till att du kommer till ett hem som är skinande rent från golv till tak.

Den kostnad städhjälp innebär tycker många är en onödig utgift. Men den tid som det tar för ett proffs att städa ditt hem kan du ju faktiskt ägna åt annat?

Begär Offert
Be om fri offert

Hemstäd Västerås

Be om fri offert

Visste du att vi oftast kan komma på hembesök redan inom ett dygn från det att du kontaktat oss? Mycket sällan tar det mer än 48 timmar för att få till ett hembesök. Förvänta dig dock inget påstridigt säljmöte med våra medarbetare, snarare kommer hembesöket bli precis vad du vill att det ska vara. Vi kan berätta mer om våra miljövänliga städprodukter eller så kan vi berätta hemligheten om var fruktflugorna egentligen kommer ifrån/hur du blir kvitt dem.

Vi vågar lova att du blir nöjd med hembesöket

Hur kan vi vara så säkra på det då? Jo, genom åren har det nämligen aldrig hänt att vi haft missnöjda kunder. Tro det eller ej. De kundrelationer som avbrutits har tagit slut på grund av att en uppdragsgivare flyttat långt bort. Om du mot förmodan inte är nöjd så bjuder vi på fönsterputs.

Boka Tid

Allt börjar med ett städat hem

Ett hem kan snabbt gå från charmigt rörigt till svårhanterligt och kaotiskt. Vardagen kan vara kämpig för alla - låt oss hjälpa dig med en del av den.

Vår erfarenhet säger att de som har vardagsstädning av oss med tiden blir mer ordningsamma och bättre på att hålla ordning själva.

När ett proffs på städning regelbundet kommer hem till dig och gör rent och fint så hinner heller aldrig det där kaoset uppstå. Det betyder att du aldrig mer behöver lämna hemmet på morgonen med stressade tankar på hur mycket som måste göras samma kväll.

Därför tvekar vi inte när vi påstår att Hemstäd i Västerås får människor att må bättre.

Goda omdömen om hemstäd Västerås från nöjda kunder.

Tre röster om oss och hemstäd

Onsdagar är veckas bästa dag numer. Då har nämligen Städföretag Västerås varit hemma hos mig på eftermiddagen. Det känns ofta som ett nytt hem jämfört med hur det var när jag gick på morgonen. Enastående insatser, verkligen.

Liz Sivertsen
Veckostädning i hemmet

Jag reser mycket i jobbet och hinner inte tillbringa så mycket tid i den lilla tvåan jag har i stan. När jag väl är hemma så är dammsugning och torkning av lister det sista jag tänker på. Två gånger per månad får jag mycket prisvärd hjälp med att hålla ordning.

Patrik Runström
Hemstäd

Jag har alltid varit en otroligt slarvig och stökig person. Ända sedan jag flyttade hemifrån (för 25 år sen!) så har jag haft en salig röra omkring mig. Det enda jag idag beklagar är att jag upptäckte Städföretag Västerås så pass sent.

Rosita Salamanca
Hemstäd

Mer än bara erfarenhet av hemstäd i Västerås

Kvalitet med intyg

Den ISO-certifiering för miljöarbete Städföretag Västerås fått var ingen överraskning för oss. Miljötänk och giftfria produkter är nämligen något vi konsekvent jobbat med sedan starten.

Vi har även samma organisations certifiering för kvalitet och kvalitetsledningssystem: ISO 9001. Det betyder att vi uppfyller alla krav på dokumentation, försäkringar och administration.

Kanske undrar du varför vi berättar vilka certifikat Hemstäd Västerås har? Du som abonnerar på vår tjänst med regelbunden städning av ditt hem kan då känna dig trygg med att vi exempelvis inte skickar en oerfaren vikarie om ordinarie medarbetare skulle vara sjuk. Istället löser vi alltid liknande situationer professionellt och med dina önskemål som rättesnöre.

BEGÄR OFFERT