Hoppa till innehåll

Hemstäd Västerås

Kom hem till en nystädad bostad med hemstäd i Västerås

Städhjälp i Västerås utförs av våra erfarna och effektiva medarbetare som arbetar med miljövänliga och giftfria produkter. Vi ser till att du kommer hem till en grundligt städad bostad där du kan vara trygg i förvissningen att inga kemikalierester finns som kan skada människor eller husdjur.

Vi kan tillgodose dina behov av hemstäd i Västerås med stor flexibilitet. Du väljer hur ofta du vill att vi ska komma och vilka dagar. Sen ser vi till att du kommer hem till ett hem som är skinande rent från golv till tak.

Kostnaden för städhjälp innebär tycker vissa är en onödig utgift. Men den tid som det tar för ett proffs att städa ditt hem kan du ju faktiskt ägna åt annat, och vi har dessutom riktigt bra priser!

Be om fri offert

Hemstäd Västerås

Visste du att vi oftast kan komma på hembesök redan inom ett dygn från det att du kontaktat oss? Mycket sällan tar det mer än 48 timmar för att få till ett hembesök. Förvänta dig dock inget påstridigt säljmöte med våra medarbetare, snarare kommer hembesöket bli precis vad du vill att det ska vara. Vi kan berätta mer om våra miljövänliga städprodukter eller så kan vi berätta hemligheten om var fruktflugorna egentligen kommer ifrån/hur du blir kvitt dem.

Hembesök inom 48 timmar

For you as customers, the home visit can function as a way to meet our tilers, while for us it is important for us to get a clear picture of your needs. After the visit, we will also design a quote for the work that you may receive without any requirements that you must hire us for the assignment.

Vi förser er med snyggt kakel i Stockholm

När ni anlitar våra plattsättare i Täby inleder vi alltid med att noggrant och detaljerat gå igenom hela arbetsplanen tillsammans med er. Vi kommer bland annat ge en uppskattning över hur lång tid arbetet förväntas ta, så att ni som inte har tillgång till ett annat badrum under tiden vi bygger eller renoverar kan planera er tillvaro. När vi är klara med vårt arbete städar vi efter oss och självklart källsorterar vi eventuellt avfall och annat skräp som uppkommit under arbetets gång.

Vad säger våra kunder?

Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om våra plattsättare

Vi ville ha ett nytt kakel i vårt badrum och anlitade firman för detta. De lade kakelplattorna med stor precision och mönstret blev precis som på de inspirationsbilder vi visat för dem!
Alina S.
Grönt kakel badrum
Vi byggde en villa och anlitade den här firman för att bygga badrummet. De var väldigt noga vid kaklingen och även med lutningen av golvklinkers så att vattenavrinningen i duschen blev korrekt.
Torvald Skog
Bygga badrum
Det här är en pålitlig byggfirma som har väldigt trevliga plattsättare. De är kunniga på sin sak och trots att det mönster vi ville ha på golvet var avancerat blev allting felfritt. Vi tycker det tyder på en god projektledning och välplanerade processer.
Lina och Sören
Kakel i Sollentuna

Utbildade och kompetenta plattsättare

Fullt försäkrade och behöriga

Våra plattsättare arbetar ofta i våtrum och där är det viktigt att man inte skadar det underliggande tätskiktet. Vi är godkända av Säker Vatten och behövs elektriker för arbetet använder vi de som tillhör vårt dotterbolag. De är självklart alla certifierade. För oss har kvalitet alltid varit en av de viktigaste sakerna och det är något många av våra kunder vittnar om. Skulle olyckan mot förmodan vara framme har vi en heltäckande försäkring via IF. Vi ser fram emot att få hjälpa er med både kakeldesign och glaskakel, och är glada över att kunna garantera en bra kostnad för plattsättare i Täby.
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en bra användarupplevelse