Flyttstädning Västerås

Flyttstädning i Västerås utförd av proffs

Flyttstädning i Västerås utförd av proffs

Få saker i livet är så stressande och känslosamma som en flytt från ett hem man kanske bott många år i. Tanken på att det då finns flyttstädning regler som både en hyresvärd eller en husköpare kan komma att ha åsikter om är besvärlig.

Faktum är dock vi efter många års erfarenhet av flyttstädning i Västerås vet att det ställs höga krav på utförandet av just städning inför flytt. En del av våra kunder som valt att flyttstäda på egen hand har ibland ålagts med straffavgifter då man missat att dammtorka ett par lister exempelvis.

Vad ingår i flyttstädning? Lugn och ro, är det riktiga svaret. Vilka detaljer som bör putsas och vilka ytor som ska torkas tar vi hela ansvaret för.

Snabbt kostnadsförslag på flyttstädning

Vi på Flyttstädning Västerås vill komma hem till dig

Snabbt kostnadsförslag på flyttstädning

Att boka flyttstädning är bland det klokaste man kan göra när man byter bostad. Det gäller oavsett om du är en riktig fena på att städa själv, eftersom perioden kring en flytt är fylld av stress, ovanliga och oväntade utgifter samt en hel del pappersarbete. Med vår erfarenhet, effektivitet och kunskap om flyttstädning så kommer vi vid ett hembesök förklara de obestridliga fördelarna med att överlåta arbetet till oss.

Börjar flytten närma sig?

Vi löser allt som oftast en akut situation till belåtenhet även om det handlar om snäva tidsramar. Det är mycket vanligt att kunder hör av sig angående flyttstädning med bara några dagars marginal. Även om det inte är optimalt så kan även du som är ute i elfte timmen höra av dig.

Boka Tid

Lämna bostaden i perfekt skick

Stressade kunder som plötsligt slås av tanken på flyttstädning väljer ibland att höra av sig till kollegor i branschen som säger sig vara specialiserade på akuta behov.

Om du överväger att göra det, ta istället ett djupt andetag och kontakta oss här på hemsidan och förklara läget.

Vi är mer än vana vid situationer som liknar din och använder oss därför av samma kostnadskalkyl som i normala fall när vi ger dig ditt prisförslag. Du sparar inte bara stressnivåer och energi på att höra av dig till oss i första hand, utan även onödiga utgifter.

Din garanti är det faktum att vi aldrig mottagit ett enda klagomål på en flyttstädning i Västerås som vi genomfört.

Tre kunder ger omdömen om flyttstädning Västerås

Lyssna på dessa tre röster om vår tjänst

Vi var i vårt nya hus ett par timmar för att sen komma tillbaka och se hur det gick för flyttstädarna. Det vi hade lämnat tidigare på dagen gick inte att känna igen! Obeskrivligt hur de så snabbt hann med allt, och prislappen var mycket lägre än förväntat.

Filip Dietmann
Flyttstädning av tvåplansvilla

Jag skulle byta lägenhet inom samma hyresvärds bestånd och hade totalt glömt bort flyttstädning. Mejlade knappt tre dagar innan flytt och med god marginal för besiktning hade Städföretag Västerås hunnit komma på hembesök, beräkna offert samt genomföra ett fantastiskt jobb. Tio av tio!

Eva Dalström
Akut flyttstädning

Som HR-ansvarig på vårt företag så fick jag i uppdrag att ombesörja det praktiska kring flytten när vi skulle byta till större kontorslokaler. Jag tog in offerter från många företag både i stan och utanför. Det stod snabbt klart vilka jag skulle välja, och jobbet genomfördes strålande.

Lenda Sundin-Wahlström
Flyttstädning företagslokal

Trygghet för dig som anlitar flyttstädning i Västerås

Förvänta dig mer än branschens standard

Som verksamma i en mindre storstad så måste vi på Städföretag Västerås förlita oss både på vårt goda rykte och dessutom uppfylla alla formella krav.

Förutom att uppfylla alla erforderliga krav från organisationen ISO så lever vi också upp till flera miljöorganisationers krav för att rekommenderas.

Flyttstädning Västerås kan nu också stoltsera med en toppnotering i senast genomförda NMI-undersökning. Det ska du tolka som att våra medarbetare trivs på sitt jobb, sin arbetsgivare och de arbetsgifter de utför. Det betyder också att våra medarbetare är lika nöjda som våra kunder enligt de flesta NKI som vi genomfört.

BOKA TID