En kammervakuumeringsmaskin gör att man enkelt kan vakuumera fisk, kött, grönsaker och frukt till marinering, sous vide matlaging eller lagring i t.ex. frys eller kylskåp. Under vakuum ökar matens hållbarhet och matavfall reduceras i vardagen. Vakuumering bidrar till att porer i kött öppnas upp vilket gör att både marinering och själva arbetsprocessen blir en snabb kökssyssla. Denne Caso VacuChef 72 har en fin design i en ultrakompakt storlek som får plats i kökslådor. Men trots den kompakta storleken, har VacuChef 72 en pumpvolym på 72 L / min och kan haterna påsbreddar på upp till 30 cm. Vakuum- och svetstiden kan ställas in vilket försäkrar smidig vakuumering och försegling av våta och fuktiga matvaror, men också mjukt och hårt livsmedel. VacuChef 72 skapar ett resultat av nästan 100% vakuum och processen avslutas med dubbel svetsning via maskinens 2 svetstrådar.