Hoppa till innehåll

Offert på alla tjänster

Anlita ett erfaret byggföretag i Täby för er badrumsrenovering

Få ett pris för att renovera badrum!
stadforetag__3_-removebg-preview

Få ett pris för att renovera badrum

Fyll i era uppgifter så återkommer vi!

Vill ni veta vad er kostnad för att renovera badrum skulle landa på? Då är ni välkomna att ta kontakt med oss via formuläret här nedanför. Vi gör gärna ett gratis hembesök på er adress inför arbetet. Under hembesöket kan vi berätta mer om vårt pris för badrumsrenovering, kakel och övriga kostnader.
Efter att vi har besökt er, eller om ni ingående beskrivit det ni behöver hjälp med via formuläret här ovanför, kommer vi återkomma med information om pris för nytt badrum. Som privatpersoner kan ni naturligtvis använda era rotavdrag för att få en lägre kostnad för att renovera badrum. I våra offerter specificerar vi alltid arbete, transport och material. Tack vare det kommer ni enkelt att kunna utläsa vilket pris för kakel som kommer gälla samt vilken kostnad för tätskikt och arbete landar på. Vi har alltid värdesatt att erbjuda så tydliga offerter som möjligt för att våra kunder ska känna sig helt trygga i våra händer och svarar självklart gärna på frågor om våra offerter.

Vi är experter på att renovera badrum

Letar ni efter en erfaren firma för er badrumsrenovering?

Tidigare omdömen om badrumsrenovering i Täby

Vi vill tacka våra kunder för fina recensioner!

Nytt tätskikt installerades, samt även klinker och kakel. Arbetet förlöpte smidigt, bra projektledning och tillmötesgående personal. Vi kan rekommendera företaget och anlitar dem gärna igen själva.
Arvid J.
Kakel och klinker
Anlitade firman för en badrumsrenovering på Södermalm. Utrymme var nedgånget och hade en fuktskada som de efter rivning hjälpte oss torka ut. Vi är nöjda med byggfirman!
Cissi W.
Badrumsrenovering Södermalm
Här fick vi de bästa hantverkarna vi någonsin kunnat drömma om! Att det pris för badrumsrenovering per kvm vi erbjöds dessutom låg i den allra bästa klassen var pricken över i:et.
Amy Wiséen
Badrumsrenovering Farsta

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD

Kompletta företagsförsäkringar inom bygg

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en bra användarupplevelse